Het is nu bijna twee jaar dat het Wit-Gele Kruis samenwerkt met het AZ Vesalius in Tongeren om bij de patiënten thuis bloedstalen te gaan halen in het kader van kanker- of vruchtbaarheidsbehandelingen. Op die manier hoeven patiënten niet meer naar het ziekenhuis te komen. Als het nodig is, wordt ook bloed geprikt op vraag van het UZ Brussel of het UZ Leuven.

Volgens het Wit-Gele Kruis is het een procedure die ze nu al een tijdje aan het ontwikkelen is en die overal in Vlaanderen wordt geïmplementeerd.

Het is nu bijna twee jaar dat het Wit-Gele Kruis samenwerkt met het AZ Vesalius in Tongeren om bij de patiënten thuis bloedstalen te gaan halen in het kader van kanker- of vruchtbaarheidsbehandelingen. Op die manier hoeven patiënten niet meer naar het ziekenhuis te komen. Als het nodig is, wordt ook bloed geprikt op vraag van het UZ Brussel of het UZ Leuven.Volgens het Wit-Gele Kruis is het een procedure die ze nu al een tijdje aan het ontwikkelen is en die overal in Vlaanderen wordt geïmplementeerd.