De redactie van de Artsenkrant/Journal du Médecin staat in voor de realisatie. De ziekenhuissector is volop in evolutie. We houden de vinger aan de pols, spitten de trends uit met exclusieve reportages, en brengen uitgebalanceerde dossiers rond belangrijke thema's. We willen inspelen op de verwachtingen van de professionals in deze sector, die voor een belangrijke transformatie staat in de jaren die nu komen.

Zo zullen we dit jaar brandende kwesties voor u blijven opvolgen: de uitbouw van locoregionale ziekenhuisnetwerken, de ontwikkelingen binnen de ziekenhuisinformatica, de investeringen in infrastructuur, de financiering van onze zorg,...

Naast een driemaandelijks magazine komt er een maandelijkse nieuwsbrief - waarvan u vandaag de eerste editie ontvangt. De eerste papieren editie van AK-Hospitals ontvangt u op 21 maart.

De redactie van de Artsenkrant/Journal du Médecin staat in voor de realisatie. De ziekenhuissector is volop in evolutie. We houden de vinger aan de pols, spitten de trends uit met exclusieve reportages, en brengen uitgebalanceerde dossiers rond belangrijke thema's. We willen inspelen op de verwachtingen van de professionals in deze sector, die voor een belangrijke transformatie staat in de jaren die nu komen.Zo zullen we dit jaar brandende kwesties voor u blijven opvolgen: de uitbouw van locoregionale ziekenhuisnetwerken, de ontwikkelingen binnen de ziekenhuisinformatica, de investeringen in infrastructuur, de financiering van onze zorg,...Naast een driemaandelijks magazine komt er een maandelijkse nieuwsbrief - waarvan u vandaag de eerste editie ontvangt. De eerste papieren editie van AK-Hospitals ontvangt u op 21 maart.