Gedurende zes jaar, van juni 2016 tot april 2022, was dokter Marc Geboers directeur sector algemene ziekenhuizen bij Zorgnet-Icuro. Daarna ging hij aan de slag bij Qualicor Europe waar hij inmiddels weer weg is. Momenteel werkt Geboers bij de onafhankelijke ziekenfondsen.

Ziekenhuisapotheker

Na hem zocht Zorgnet-Icuro lange tijd tevergeefs naar een arts om de vacante betrekking in te vullen. Uiteindelijk kwam men uit bij Jo Swartenbroekx, tot dan ziekenhuisapotheker in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Hij was directeur algemene ziekenhuizen tussen januari en september 2023. Eind 2023 ruilde de man Zorgnet-Icuro opnieuw in voor de ziekenhuisapotheek van het Heilig Hartziekenhuis in Lier.

Gezocht en gevonden

En dus kon het netwerk van zorgvoorzieningen begin dit jaar opnieuw op zoek. Men vond relatief snel een nieuwe algemeen directeur ziekenhuizen in de persoon van Steven Rimbauts.

Dokter Rimbauts is arts fysische geneeskunde en revalidatie en sinds 2016 hoofdarts van ASZ Aalst-Geraardsbergen-Wetteren. Voordien was hij meer dan twintig jaar actief bij het UZ Gent. Daar zetelde Rimbauts in de Medische Raad en was hij sectorvoorzitter bewegingsstelsel. Als directeur ziekenhuizen maakt Steven Rimbaut deel uit van het directiecomité van Zorgnet-Icuro De datum waarop hij daar begint, is nog niet bekend.

Gedurende zes jaar, van juni 2016 tot april 2022, was dokter Marc Geboers directeur sector algemene ziekenhuizen bij Zorgnet-Icuro. Daarna ging hij aan de slag bij Qualicor Europe waar hij inmiddels weer weg is. Momenteel werkt Geboers bij de onafhankelijke ziekenfondsen. Na hem zocht Zorgnet-Icuro lange tijd tevergeefs naar een arts om de vacante betrekking in te vullen. Uiteindelijk kwam men uit bij Jo Swartenbroekx, tot dan ziekenhuisapotheker in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Hij was directeur algemene ziekenhuizen tussen januari en september 2023. Eind 2023 ruilde de man Zorgnet-Icuro opnieuw in voor de ziekenhuisapotheek van het Heilig Hartziekenhuis in Lier.En dus kon het netwerk van zorgvoorzieningen begin dit jaar opnieuw op zoek. Men vond relatief snel een nieuwe algemeen directeur ziekenhuizen in de persoon van Steven Rimbauts.Dokter Rimbauts is arts fysische geneeskunde en revalidatie en sinds 2016 hoofdarts van ASZ Aalst-Geraardsbergen-Wetteren. Voordien was hij meer dan twintig jaar actief bij het UZ Gent. Daar zetelde Rimbauts in de Medische Raad en was hij sectorvoorzitter bewegingsstelsel. Als directeur ziekenhuizen maakt Steven Rimbaut deel uit van het directiecomité van Zorgnet-Icuro De datum waarop hij daar begint, is nog niet bekend.